А1 призовава: остани си вкъщи!
Не поемай излишни рискове за разпространение на COVID-19.

 • #ОстаниВкъщи
 • Подкрепа
 • Плати онлайн
 • Безопасно пазаруване
 • Новини
 • Магазини

В А1 подкрепяме предприетите мерки за ограничаването на разпространението на COVID-19. Вярваме, че в този труден момент е важно да останем по домовете си, за да защитим себе си и близките.

Знаем, че това не е лесно. Затова осигуряваме повече възможности за теб. Да поддържаш връзка със своите близки. Да продължиш да работиш. Да намираш нови начини за забавления у дома. Да можеш да се свържеш, дори да си далеч от родината. Да помогнеш.


Остани вкъщи! Използвай онлайн каналите за самообслужване.

Кампания на А1 за дигитална солидарност

Свободен достъп до 200+ ТВ канала

За да бъде домът ти по-интересно място


Ако си клиент на Xplore TV и цифрова телевизия, получаваш достъп до 200+ ТВ канала . За клиенти на сателитна телевизия – достъп до 120+ ТВ канала, заради технологичните особености на услугата. Остани вкъщи и се забавлявай с най-интересното пред малкия екран.

Виж условията на кампанията


Мобилен интернет 10 000 МB

За да сърфираш в мрежата на воля


Ако си клиент на мобилна услуга, получаваш еднократен бонус от 10 000 МВ без значение от тарифния план или предплатения пакет, който ползваш в момента. Влез в мобилното приложение Моят А1 или в уеб портала Моят А1. Taм ще откриеш възможност за активация на пакета от специалната секция.


Виж условията на кампанията


Безплатен интернет трафик към Уча.се

За да научиш нещо ново с нашите приятели от Уча.се


Ако си клиент на A1 абонаментен план или предплатена услуга с включен мобилен интернет, можеш да се възползваш от безплатен трафик към платформата Уча.се. Това означава, че ще посещаваш сайта ucha.se, без да изразходваш от включения ти мобилен интернет. Същото важи и ако ползваш интернет през услугата Net Box от А1.

Виж условията на кампанията


Безплатни МВ и минути за клиентите в роуминг

За да си свързан, дори и да си далеч от България


Ако си клиент на абонаментен план на А1 в роуминг, получаваш 1000 MВ мобилен интернет в роуминг в Европейския съюз и 50 безплатни минути за разговори извън ЕС. Ще получиш информационен SMS за кампанията. Отговори с текст „ОК“ и допълнителният пакет ще бъде активиран. Валидността на допълнителните мегабайти и минути е 30 дни, като времето започва да тече след получаването на информационния SMS.

Можеш да помогнеш и ти в борбата с COVID-19!
Ето как да го направиш с А1.

Плати с Моят А1, а ние ще дарим 1 лев на Министерството на здравеопазването


Даваме ти още една причина да платиш онлайн през мобилното приложение Моят А1 и през портала Моят А1 на А1.bg. За всяко онлайн плащане ние ще даряваме по 1 лев на Министерството на здравеопазването за българските лекари, които се борят с COVID-19.

Виж условията на инициативата


Плати с A1 Wallet, а ние ще дарим 1% от стойността на всяка трансакция на Министерството на здравеопазването


Хартиените пари са пословично замърсени. Благодарение на А1 Wallet сега можем да сведем използването им до минимум. Превърни своя портфейл в дигитален и плащай безопасно.
Ако направиш безконтактно плащане на ПОС терминал или плащане онлайн с A1 Wallet, ние ще дарим сума, равна на 1% от трансакцията на Министерството на здравеопазването за българските лекари, които се борят с коронавируса.


Виж условията на инициативата


Направи директно дарение с А1 Wallet


С A1 Wallet можеш да дариш и ти за лекарите в битката срещу COVID-19 . В своя електронен портфейл ще откриеш възможност за директно дарение към специалната сметка на Министерството на здравеопазването. Избери бутона „Изпрати“ и последвай линка „Дари с А1 Wallet”.


Погрижи се за сметките си онлайн

Не се тревожи за сметките си – можеш да погасиш всичките си задължения онлайн.
Най-лесният начин е с приложението Моят А1.

Моят А1

Всичките услуги на едно място


Мобилното приложение Моят A1 осигурява удобство, сигурност и спокойствие. С Моят A1 можеш да плащаш сметките си, да управляваш услуги, да следиш текущото си потребление и да добавяш допълнителни пакети. И всичко това само от мобилното си устройство. Изтегли приложението от линковете по-долу:


Други начини за плащане, без да напускаш дома си

 • Чрез А1 Wallet

  С А1 Wallet можеш бързо и лесно да платиш сметката си, без да напускаш дома. С А1 Wallet получаваш собствена виртуална дебитна карта Mastercard, която можеш да използваш за плащане в Моят А1 и на А1.bg.

  Aко разполагаш само с пари в брой, може да помолиш твой близък да ти изпрати пари чрез приложението A1 Wallet, като избере мобилния ти номер. Щом парите са налични в сметката ти, избери един от следните начини за плащане:

  • С виртуалната си карта чрез Моят А1 или на А1.bg. Когато стигнеш до стъпката за избор на начин на плащане, е необходимо да избереш „Плащане с карта“, след което да въведеш данните от дигиталната си карта. Тях можеш да откриеш в приложението A1 Wallet, в меню „Карти“, таб „Плащания“ избираш опция „Виж номера на картата“.
  • Превод по сметка на А1 чрез индивидуалния ти IBAN. В приложението в таб „Плащания“ избери опцията „Изпрати“, след това натисни бутона „С банков превод“. Ще се отвори прозорец, в който въведи името на получателя (в случая А1 България ЕАД) и един от IBAN номерата на А1,
   BG94RZBB91551060362319
   BG22UBBS92001010346219

   Въведи сумата, а на „основание за плащане“ въведи номер потребител, номер фактура и телефонен номер. Плащането ще се отрази в рамките на 1 до 3 работни дни.

  Повече информация за A1 Wallet може да намериш ТУК.

 • По банков път

  Този вид плащане е много лесен и удобен. Можеш да платиш вносна бележка в банков офис, чрез платежно нареждане, чрез интернет банкиране или с директен дебит. Научете повече за плащанията по банков път ТУК

 • ePay

  Плати задълженията си през най-голямата платформа за електронни плащания в България. Плащането през ePay.bg се прави през твоят личен акаунт в системата на ePay ТУК

 • Плащане през банкомат

  С тази услуга можеш да платиш сметките си и да внесеш депозит от всички банкомати в цялата страна, денонощно. Научи повече за плащанията през банкоматТУК

 • Cashterminal

  Автоматите за приемане на плащания Cashterminal са достъпни 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, като дори официалните празници не правят изключение. Намери най-удобния за теб ТУК

 • Плащане през EasyPay

  За платиш задълженията си към А1 чрез EasyPay, трябва да знаеш своя телефонен номер и уникалния 4-цифрен код, който можеш да намериш в последната получена фактура.

Пазарувай онлайн

Можеш да пазаруваш от нашия онлайн магазин, без да се налага да напускаш дома си.
Всички услуги и продукти на А1 са налични тук.

Oнлайн магазин

Открий твоите нови устройства, тарифни планове и услуги


Имаш възможността да избираш между стотици устройства и услуги в нашия онлайн магазин, а покупката става за лесно и за минути.
Можеш да преподпишеш договора си или да прехвърлиш услуга към А1. Ще получиш новия си договор или устройство с куриер при взети всички мерки за безопасност. Доставката е безплатна за цялата страна.

 • Безплатна доставка в цялата страна

  Безплатна доставка в цялата страна

 • Видео връзка с магазина

  Видео връзка с магазина

 • Редовни промоции

  Редовни промоции

 • Възможност да прегледаш договора си

  Прозрачни условия на договора

Видео връзка с магазина

Попитай нашите специалисти на живо


Живата връзка с нашите специалисти се осъществява само с един клик. Не е необходимо да включваш камера или микрофон, може да участваш в разговора само през чат формата в приложението.

Видео връзката е индивидуална и еднопосочна – ти ще виждаш нашите колеги, но те теб – не. Експертите на A1 ще ти обърнат персонално внимание и ще потърсят специално решение за твоите нужди.


А1 Видео магазин

Магазините на А1 работят с намалено работно време

А1 предприе редица мерки за безопасност и обяви временна промяна в работното време на своите магазини:

 • Магазините в търговските центрове и моловете са затворени съгласно разпоредбите на Националния оперативен щаб.
 • Магазините в Кауфланд работят от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00 часа.
 • Магазините извън търговските центрове работят от понеделник до петък от 09:00 до 18:30 часа.

Мерки за безопасност в магазините на А1

А1 магазини


Служителите в магазините на А1 работят с повишено внимание върху превенцията от заразяване. Извършва се постоянна дезинфекция на контактните повърхности –перила на стълби, брави, ключове за осветление и др.

По време на дезинфекция на определена работна площ не се допускат клиенти. Въведени са и ограничения на броя посетители в магазина - до трима. Останалите изчакват отвън с физическа дистанция от по 2 метра помежду си.

Въпреки че магазините на А1 продължават да работят, съветваме клиентите да се възползват максимално от дигиталните ни канали.
Онлайн е по-лесно и безопасно.