A1 Gaming League

Управлявай свободно услугите си
през Моят А1

 • ПЛАЩАШ СМЕТКАТА СИ
 • ДОБАВЯШ МВ
 • УПРАВЛЯВАШ УСЛУГИТЕ СИ

Новото мобилно приложение Моят А1 е тук


Обещахме ти удобство, сигурност и спокойствие и следваме нашата мисия да ти предложим дигитално обслужване и изживяване, което отговаря на твоите нужди и желания.


Защото си важен за нас ние се стремим да ти предложим повече възможности и да отговорим на твоите очаквания за услугите, които използваш. Затова създадохме новото приложение Моят А1. То е твоят помощник в динамичното и натоварено ежедневие, защото ти дава повече възможности и ти пести време - с него управляваш своите А1 услуги навсякъде.


Мобилното приложение Моят А1 е с изцяло нов дизайн, по-лесно и интуитивно за ползване, с повече информация и повече възможности като функции. С него още по-удобно, сигурно и лесно управляваш всичките си услуги. Следиш текущото си потребление. Добавяш допълнителни пакети. Проверяваш фактурите си и плащаш сметката. Получаваш специални оферти. С Моят А1 управляваш услугите си дигитално и имаш повече време за важните за теб неща.

Добавяш МВ

Добавяш МВ

Виж повече

Управляваш услугите си

Регистрираш се лесно в пет бързи стъпки

С Моят А1 управляваш твоите мобилни и фиксирани услуги удобно, бързо и сигурно, директно през мобилното си устройство, докато си в движение.

  1. icon 1
   Все още нямаш профил в Моят А1? Можеш да го направиш лесно само в няколко стъпки.
  1. Въвеждаш e-mail адрес и парола, с които желаеш да се регистрираш.
   2 icon
  1. icon 3
   Въвеждаш своето ЕГН или ЕИК, за да регистрираш всичките си услуги в профила.
  1. За да е сигурна и защитена твоята регистрация, е необходим код за сигурност. Въведи своя или генерирай веднага онлайн.
   4 icon
  1. icon 5
   Регистрацията на профила ти е почти готова, необходимо е само да я потвърдиш през активационния линк, който е изпратен на e-mail адреса от регистрацията.
  1. Поздравления! Ти се регистрира успешно в Моят А1. Сега бързо и лесно можеш да управляваш всичките си услуги дигитално и да имаш повече време за важните неща.
   6 icon

Често задавани въпроси

Моят А1