Samsung Galaxy Watch Active

Стил, който няма да те забави


Galaxy Active притежава дискретен, олекотен дизайн с дисплей, на който можеш да следиш своя напредък. Всеки има свои собствени начини, с които да бъде активен. Затова Galaxy Watch Active предлага възможност за персонализиран циферблат, който да комбинира стил и сетивност.
Реалистични циферблати са с ефект на дълбочина, персонализиран фон. Това превръща Samsung Galaxy Watch Active в подходящ аксесоар за всякакъв случай.

Следи своята активност с Galaxy Watch Active


Контролирай нивата на стрес. Следи своите граници. Galaxy Watch Active притежава интегриран монитор за сърдечна дейност, който изпраща мигновени нотификации, когато засече по-висок сърдечен ритъм от нормалното. Може да засича нивата на стрес или да предложи уроци по дишане, така че да се успокоиш и балансираш.
Свързан с приложението Samsung Health, Galaxy Active e твоят личен здравен асистент. Виж обобщение на своето здравословно състояние бързо и лесно и използвай инструменти, с които да управляваш своите спортни активности и цялостното ти здравословно състояние.

Над 45 часа с едно зареждане


Galaxy Watch Active следи твоите ежедневни активности в продължение на над 45 часа само с едно зареждане. Той е и с безжично Power Share споделяне, за да е сигурен, че си готов за бързо тръгване. Така можеш да си сигурен, че той няма да те изостави в неподходящ момент дори и да си на път.
Но колко издръжлив всъщност е този смарт часовник? Нека да отговорим с факти. Той притежава сертификат за водо-устойчивост до 50 метра дълбочина според ISO стандарт 22810:2010. Освен това отговаря на Американския военен стандрат (MIL-STD-810G) MIL-STD-810. С по-прости думи - много издръжлив.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
4.99 лв.
52.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
5.50 лв.
39.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
5.99 лв.
35.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
6.50 лв.
30.99
6.99 лв.
26.99
10.99 лв.
22.99
11.50 лв.
17.99
11.99 лв.
13.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
11.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
  • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.