Чистота на въздуха

Бъди информиран с SMS бюлетин


С помощта на услугата Чистота на въздуха вече можеш да се справиш по-добре с един от най-актуалните проблеми на нашето съвремие - замърсения въздух в големите градове. Услугата гарантира редовна и актуална информация за състоянието на въздуха в дадено населено място. Всичко, което трябва да направиш, за да избереш град, за който искаш да получаваш информация, е да ни изпратиш пощенския код на съответното населено място.


Всеки ден между 8:00 и 9:00 ще получаваш SMS с актуалната информация за избраното от теб населено място. Можеш също така да поискаш и допълнителна справка по всяко време.


Цени на услугата

  • Цената на седмичен абонамент за услугата Чистота на въздуха е 1.00 лв. с ДДС.
  • Цената на допълнителен SMS за справка е 0.30 лв. с ДДС.


Активация и деактивация

Единственото, което трябва да направиш, за да активираш услугата Чистота на въздуха е да изминеш описаните по-долу следните стъпки:

  • Първоначално ще получиш възможност да тестваш услугата напълно безплатно за период от 7 дни.
  • За да активираш услугата трябва да изпратиш SMS с ключова дума старт на кратък номер 882.
  • Последната стъпка е да изпратиш пощенският код на населеното място, за което искаш да получаваш SMS известия на кратък номер 882.

Това е всичко - услугата вече е активна. Вляво можеш да видиш как изглеждат съобщенията, които ще получаваш от услугата. Освен редовните известия, имаш възможност да поискаш и актуална информация по всяко време с SMS на номер 889. Можеш да се откажеш по всяко време като изпратиш SMS с текст stop на кратък номер 882.

Виж общите условия