xplore

Над 30 000 000 песни

Над 90 000 радиостанции

До 3 месеца безплатно1

Тествай безплатно

1 Промоционалният период е в зависимост от мобилния ти план.

Създадени един за друг


Знаеш ли за какво се пее в голяма част от песните? Не е трудно да се отгатне: любовта е една от вдъхновителките на творците още от древността. И днес е пълно с песни с текстове за разбито сърце или безкрайна любов.


Колко пъти сме си пяли „Какво е любовта?“ , “Обичаш ли ме?“или пък “Любовта е навсякъде около нас“

Xplore Music Web App

Бъди оригинален в месеца на любовта


Ние ти даваме идея за подарък: сподели плейлист, който ще пее и поздравява вместо теб. Тук виждаш само част от колекцията ни с любовна музика. Влез в A1 Xplore Music A1 Xplore Music и открий още много предложения от плейлисти, песни и албуми от жанровете, които обичаш. Не пропускай да чуеш емоционалната рок селекция в Rock N’ Love или най-любовните поп фолк хитове в плейлиста Поп фолк романтикаОтвори сайта

Защо да избера A1 Xplore Music
  • Над 30 000 000 песни

    от България и целия свят

  • Над 90 000 радиостанции

    български и световни

  • Плейлисти от български редактори

    създадени специално за теб

Xplore Music Mobile App

Офертата


Ако се регистрираш до 31 януари 2020 г., получаваш 3 месеца безплатен тестов период. След изтичането на безплатния период, цената на услугата е 9.77 лв. с ДДС на месец. Плащането идва с твоята А1 телефонна сметка.


Как да се абонираш


Свали приложението A1 Xplore Music и се регистрирай. Активирай промоционалния период спрямо твоя абонаментен план и се наслаждавай на любимата си музика.

Ценови условия

Екстра Xplore Unlimited

При активиране на екстра Xplore Unlimited, трафикът за изтегляне и стриймване на музикално съдържание не се таксува или изразходва от включените данни в тарифния план на абоната.

Тарифен планПромоционален периодЦена след безплатния периодПредложението е валидно до
Всички останали тарифи 3 месеца безплатно 1.99 лв. с ДДС на месец 29.02.2019г.

В рамките на промоционалния период услугата екстрата Xplore Unlimited се предоставя при всяка регистрация. След промоционалния период услугата се деактивира автоматично. Клиентът следва да я активира допълнително с такса 1.99 лв. с ДДС за месец.
Често задавани въпроси

A1 Xplore Music


Не намирате каквото търсите?